Njoftime

Public Call for Participation Media 2040: Empowering Youth Advocates for Press Freedom in the Western Balkans

Are you a dedicated university student pursuing studies in journalism and communication within the Western Balkans region? Are you passionate about…

Aplikim për përfitim bursë, të studentëve të ciklit të parë të studimit, viti akademik 2023-2024.

Bashkëngjitur gjeni:

Aplikimi nga studentët do të bëhet me anë të…

Aplikim për përjashtim nga tarifa vjetore e shkollimit, të studentëve të ciklit të parë të studimit, viti akademik 2023-2024.
Aplikim për reduktimin në masën 50% nga tarifa vjetore e shkollimit, të studentëve të ciklit të dytë të studimit, viti akademik 2023-2024.
Scholarships offered by, University of Campania “Luigi Vanvitelli”, Napoli Italy

As part of the EU-Programme ERASMUS+ Mobility with Partner Countries, the University of Campania “Luigi Vanvitelli” in collaboration with the…

Scholarships offered by University of Bergamo, Italy ---

As part of the EU-Programme ERASMUS+ Mobility with Partner Countries, the University of Bergamo, Italy in collaboration with the University of Shkodra…

The Erasmus Mundus Master in Impact Entrepreneurship (EMMIE)

The Erasmus Mundus Master in Impact Entrepreneurship (EMMIE) is open to students of all academic disciplines wishing to focus on Entrepreneurship and…

30-th International Conference on Social and Natural Sciences, Madrid - Spain

Dear Colleagues,

 

It would be a great pleasure to have you on the 30-th International Conference on Social and Natural Sciences, Madrid - Spain.

Th…

CHEVENING ON THE ROAD NE SHKODER

E hene, 30 tetor

ORA 11.00

AMBASADA BRITANIKE NE BASHKEPUNIM ME UNIVERSITETIN E SHKODRES “LUIGJ GURAKUQI” ORGANIZON NJE TAKIM ORIENTUES PER TE…

Scholarships offered by University of Economics, Prague (Czech - Republic)

As part of the EU-Programme ERASMUS+ Mobility with Partner Countries, the University of Economics, Prague (Czech - Republic) in collaboration with the…

Hapet thirrja për pedagogë të jashtëm në Universitetin “Luigj Gurakuqi” Shkodër.

Të interesuarit janë të lutur të aplikojnë në linkun e mëposhtëm:

https://unishk.edu.al/njoftime-per-punesim/mundesi-punesimi-per-pedagoget-e-jashtem

Listat paraprake të fituesve, në programet e studimit të ciklit të dytë, raundi i parë, viti akademik 2023-2024

Fakulteti i Shkencave të Natyrës

University of Camerino, Italy in collaboration with the University of Shkodra “Luigj Gurakuqi” offers 2 scholarships in the field of Mathematics studies in Master level for the spring semester February 2024 – July 2024

This scholarship is offered in the framework of program titled: International credit mobility financed by EU. This program enables to students of…

GO STYRIA RESEARCH GRANT summer semester 2024 – call open now!

Go Styria is open for master and doctoral students as well as Post Docs interested in a short term research stay in the context of their master,…

Rezultatet e konkursit të pranimit, raundi i dytë, Fakulteti i Shkencave të Edukimit, viti akademik 2023-2024.
Njoftohen aplikantët e interesuar se në Universitetin e Shkodrës "Luigj Gurakuqi" kanë filluar aplikimet për regjistrimet në Ciklin e Dytë të studimeve "Master i Shkencave" dhe "Master Profesional" për vitin akademik 2023-2024

Universiteti i Shkodrës është zgjedhja më e mirë për Ciklin e Dytë të studimeve tuaja. Me mjediset, bibliotekën dhe laboratoret bashkëkohore, stafin e…

Call for Papers REPTIS-2023

International Conference

Reshaping Eco-Social Paradigm towards Innovation and Sustainability (REPTIS 2023)

7-8 November, 2023

 

Dear scientific…

Scholarship offered by University of Camerino, Italy

As part of the EU-Programme ERASMUS+ Mobility with Partner Countries, University of Camerino, Italy in collaboration with the University of Shkodra…

Scholarship offered to Vidzeme University of Applied Sciences, Latvia

As part of the EU-Programme ERASMUS+ Mobility with Partner Countries, Vidzeme University of Applied Sciences in collaboration with the University of…

Konkurset e pranimit Edukim Fizik e Sporte, Pikturë dhe Grafikë dhe Pedagogji Muzikore, për kandidatet nga trojet dhe për fakultet të dyte, viti akademik 2023-2024

Konkurset e pranimit në programin e studimit te ciklit të parë (Bachelor), viti akademik 2023 - 2024, në Edukim Fizik dhe Sporte, Pikturë dhe Grafikë…