Aktivitete

Marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet UNIVERSITETIT TË SHKODRËS “LUIGJ GURAKUQI” dhe INSTITUTIT TË STATISTIKAVE

Sot, më 25 gusht 2023, u nënshkrua një marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet UNIVERSITETIT TË SHKODRËS “LUIGJ GURAKUQI”,…

Marrëveshja e bashkëpunimit ndërmjet Drejtorisë Rajonale të Trashëgimisë Kulturore Shkodër dhe Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”

Sot, më 24 korrik 2023 në mjediset e Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit…

Promovimi i ribotimit të librit "Statutet e Shkodrës"

Më 23.06.2023 në mjediset e sallës së rektoratit të Universitetit të Shkodrës "Luigj Gurakuqi" u bë promovimi i…

Konferenca Shkencore “Kolë Thaçi - shtetari poet”

Sot, më 23.06.2023, në Auditorin A1 të Fakultetit Juridik, u zhvillua Konferenca Shkencore “Kolë Thaçi - shtetari poet”,…

Rektorja e Universitetit, Prof. Dr. Suzana Golemi priti sot studentat te cilët përfaqësuan Shqipërinë në konkursin 46th Telders Interna

Rektorja e Universitetit, Prof. Dr. Suzana Golemi priti sot dhe uroi perzemersisht studentet Amela Troshani, Aurora…

21.06.2023 u shperndane certifikata për rreth 60 mësuesit që u trajnuan

Sot, më dt 21.06.2023 u shperndane certifikata për rreth 60 mësuesit që u trajnuan në:

1.Edukim i Aftësive Sipërmarrëse…

Fakulteti i Drejtësisë UNISHK përfaqësoi Shqipërinë në konkursin 46th Telders International Moot Court Competition

Fakulteti i Drejtësisë UNISHK përfaqësoi Shqipërinë në konkursin 46th Telders International Moot Court Competition në 2…

Leksion i hapur mbajtur nga Ish-Presidenti i Republikës, zoti Alfred Moisiu

Dje, më datë 19 qershor 2023, ishte i ftuar nga Fakulteti i Drejtësisë, Universiteti i Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, për…

Entrepreneurial skills for a Modern Education in Albania, EntrAL

Në datat 12-14 qershor 2023 u zhvilluan modulet me titull:

Edukim i Aftësive Sipërmarrëse për mësuesit e Ciklit të Ulët…

Leksione me temë "Diskriminimi në Punësim"

Më 7-13 qershor, në kuadër te programit ERASMUS, Prof. Giovanni Busseta nga Universiteti i Messina, Itali, i cili…